Videx

 

 

Videx

 

Videx is één van de  Europese marktleiders op het gebied van intercom en video intercom. Het Italiaanse bedrijf exporteert naar meer dan 45 landen wereldwijd. Het brede aanbod, hoge kwaliteit en uitmuntende service zijn de sleutelwoorden van dit succes.

 

De intercomsystemen (parlofonie & videofonie) van Videx zijn zowel geschikt voor bedrijven, parkeergarages als voor particulieren. Ze kunnen zowel als stand-alone als in combinatie met een codepaneel gebruikt worden.

 

Videx maakt enkel gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit. Zo beschikt alle videofonie over LCD TFT-schermen van 3,5″ of 7″.  De camera’s van de buitenposten zijn dan weer van het CCD-type met een resolutie van minimum 380 à 420 ‘tv lines’.


Alle kleurencamera’s van de video intercom systemen beschikken over de  ‘day/night’-functie : bij gebrek aan licht geven ze een zwart/wit beeld en tijdens de dag een kleurenbeeld.


Ook in de binnenkant van de toestellen primeert kwaliteit. De intercomsystemen zijn voorzien van de laatste microprocessortechnieken en hoogwaardige elektronische onderdelen.